• Autor: Richard Herman
  • Titlul: Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale
  • ISBN: 978-973-625-976-0
  • Pret: 14.00 lei
  • Cuprins:

    1.Noţiuni generale;
    2.Pregătirea materiei prime în vederea conservării;
    3.Conservarea cu ajutorul frigului artificial;
    4.Conservarea prin termosterilizare;
    5.Conservarea prin concentrare;
    6.Conservarea prin deshidratare;
    7.Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate;
    8.Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării;
    9.Conservarea prin acidifiere;
    10.Conservarea cu ajutorul antisepticelor.

  • Numar pagini 132
  • Anul aparitiei 2012
  • Adresabilitatea Cartea este adresată în egală măsură studenţilor de la specializările Maşini şi instalaţii pentru agricultură şi industrie alimentară şi Utilaje şi instalaţii de proces, cât şi specialiştilor din industrie.

Galerie imagini